Veelgestelde vragen

Hieronder kunt u de antwoorden vinden op vragen die vaak aan ons gesteld worden. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij of wilt u graag aanvullende informatie? Stuur dan een email naar info@prisma-studie.nl Wij proberen uw vraag binnen 2 werkdagen te beantwoorden.

Vragenlijst – U KUNT DE VRAGENLIJST NIET MEER INVULLEN

  1. Kan ik de vragenlijst ook op papier invullen?

Onderzoek heeft aangetoond dat het invullen van vragenlijsten via internet makkelijker, sneller en goedkoper is. De meeste vrouwen tussen de 50-75 jaar hebben een computer of tablet en maken regelmatig gebruik van internet. De vragenlijst is dus alleen met een computer of tablet via internet in te vullen.

  1. Waar kan ik mijn inloggegevens vinden?

Uw inloggegevens staan vermeld in de uitnodigingsbrief voor het bevolkingsonderzoek borstkanker. Door op deze website op de knop te klikken wordt de vragenlijst geopend. Vervolgens kunt u inloggen met uw cliëntnummer/kenmerk/persoonlijk nummer (7 cijfers) en uw geboortedatum. Wanneer u de vragenlijst opent, ziet u op het eerste scherm aangegeven waar op de uitnodigingsbrief uw 7-cijferige nummer kan staan.

  1. Ik kan niet inloggen voor de vragenlijst. Wat moet ik doen?

Heeft u uw inloggegevens (cliëntnummer/kenmerk/persoonlijk nummer en geboortedatum) juist ingevuld? Het is belangrijk dat u uw cliëntnummer/kenmerk/persoonlijk nummer precies overneemt van de brief. Dit 7-cijferige nummer kan op verschillende plaatsen in de brief staan. Uw geboortedatum vult u als volgt in: dd-mm-yyyy. Mocht u nog steeds niet in kunnen loggen, neemt u dan contact op met het PRISMA-studieteam via telefoonnummer 06-28654435 of via email info@prisma-studie.nl

  1. Ik ben de uitnodigingsbrief kwijt. Wat moet ik doen?

Op de uitnodigingsbrief voor het bevolkingsonderzoek borstkanker staat uw cliëntnummer/kenmerk/persoonlijk nummer waarmee u kunt inloggen voor de vragenlijst. Mocht u de uitnodigingsbrief kwijt zijn, dan kunt u contact opnemen met uw screeningsorganisatie en uw 7-cijferige cliëntnummer/kenmerk/persoonlijk nummer opvragen.